Airfryer Easy Fry & Grill Precision 2in1 OBH Nordica
Med denna airfryer från OBH Nordica kan du fritera och laga mat på ett smart och nyttigt sätt. Den använder upphettad cirkulerande varmluft. Resultatet blir en smak och yta som liknar friterad eller rostad mat. Ytan blir krispig och innehållet mört och saftigt. För dig som vill leva hälsosamt och strävar efter att servera god och nyttig mat till din familj är en airfryer ett bra alternativ. Vid fritering av 700 g färska pommes går det åt 99 % mindre fett än vid tillagning i traditionell fritös (8 ml vs 2 liter). Den är dessutom snabb och sparar tid i köket utan att tumma på vare sig kvalitet eller smak på måltiderna.

Sköter sig själv
En airfryer förenklar din vardag. Du ställer in den tid och temperatur du vill ha och trycker på start. Under tiden maten tillagas kan du göra annat. Du behöver inte passa eller bevaka, den heta luften gör jobbet. Timern stänger av och en tydlig signal talar om att det är dags att äta.

Fritös med grillfunktion
Denna airfryer har en stor och tydlig panel med touchscreen vilket gör den enkel att använda. För att ytterligare underlätta har den 8 förprogrammerade program för krispiga pommes frites, nuggets, kyckling, kött, fisk, grönsaker, pizza och desserter. Det erbjuds flera olika sätt att tillaga maten på och du får enkla alternativ. Easy Fry & Grill Precision har även grillfunktion med ett aluminiumgaller för den perfekt grillade ytan. Praktiska grilltillbehör medföljer.

Recept
Du får tillgång till receptbok online med 30 recept för inspiration och vägledning vad gäller temperatur och tid.

Lätt att göra ren
Flertal delar är avtagbara och går enkelt att rengöra i diskmaskin.

6 portioner
Denna airfryer är stor och har XL-kapacitet vilket innebär att den kan laga upp till 6 portioner. Passar för ett familjehushåll och många vänner. Kräver ingen förvärmning utan det går att laga direkt, vilket kortar ner tillagningstid och förberedelser. Vid ett externt test utfört med 700 g frusna pommes tillagades de 49 % snabbare jämfört med i en vanlig ugn.

Pryder sin plats i ditt kök
Easy Fry & Grill Precision 2in1 har en modern och innovativ design som gör att den kan stå framme i köket.

Sparar upp till 65 % energi jämfört med traditionell ugn
Ett test 2022 visade att man kan spara upp till 65 % energi genom att använda denna airfryer istället för en traditionell ugn i energiklass A, när det gäller att fritera frysta pommes.

Giltighetstid: 29/1-18/2

Våra kampanjer

 • kampanj allt för hemmafesten!

  SPARA 7100:-

 • kampanj Allt för hemmafesten!

  SPARA 500:-

 • kampanj Allt för hemmafesten!

  SPARA 500:-

 • kampanj Nordanro Premium

 • kampanj Nordanro

 • kampanj LVP HÖST

  Spara tusenlappar!

 • kampanj Vi hjälper dig!

  Vi skapar ditt drömkök!

 • kampanj Fördelar med en luftvärmepump

  Läs mer om fördelarna!

 • kampanj Kom-igång Hjälp

  Alltd fri "kom-igång hjälp med din din telefon. Värde 499:-

 • kampanj mobilt bredband 399:-

  Mobilt bredband obegränsat: 399:-/mån

Sortiment

Kök

Kaffemaskiner

SPA-bad

Badrum

Vinförvaring