VINFÖRVARING

Allt för dig som älskar vin

Här hittar du allt från vinkylare och karaffer till öppnare och korkar – Allt du behöver för att få ut det mesta av ditt favoritvin.

Våra snickare står även redo att erbjuda er specialbyggda vinförvaringslösningar för att säkerställa att dina värdefulla vinflaskor håller sig i perfekt skick.

 • VINTAGEVIEW - Vinställ

  Ett väggmonterat vinställ designat för de som älskar att samla på större flaskor och bubbelvin.

 • VIGNERON - valmöjligheternas skåp.

  Nu kan du köpa till unika hyllor för champagne, label-view och hyllor för stående flaskor. Vigneron kan enkelt anpassa sig efter din samling och dina behov, även när de förändras, genom att bara byta ut hyllor.

 • VINSTÄLL - Vintage Classic

  Tillverkat i förstaklass obehandlad mahogny är Vintage Classic ett säkert val av vinställ för vinkällarinredningar. Vinställen har använts i årtionden och i många vinkällare av kräsna vinsamlare. Den hårda mahognyn ger en fantastisk finish och den nödvändiga robustheten i en välfungerande vinkällare.

 • VINSTÄLL - Modul

  Qbic Classic är ett vinställ för vinkällare och dess inredning. Vinstället produceras i rödal vilket ger en lyxig känsla och ett lika fantastiskt utseende.

 • VIGNERON - Storage 200

  Hyllorna i bokträ bidrar till ett smakfullt intryck och att hyllorna är utdragningsbara bidrar till en smidig hantering av dina flaskor.Vigneron erbjuder en unik nordisk design med spännande material och innovativ och framstående teknik

 • RIEDEL

  Österrike, där de producerar några av världens bästa vinglas. Glasens signatur är de stora, tunna kupa och de är kända för att framhäva och förhöja smakerna i all typ av exklusiv dryck.

Frågor eller funderingar?
Ta hjälp av våra experter, hör av dig här!