Elon Business

Hos oss hittar du ett brett sortiment av behovsanpassade produkter för företag, särskilt för bygg- och fastighetsbranschen.

Vi har jobbat med företag sen 90-talet och vet att tillgänglighet är A och O. Vår bygg- och fastighetsenhet har extra generösa öppettider som är direkt anpassade för dig som företagskund, vilket innebär att vi öppnar redan klockan 07. Hos oss får du även direktnummer till våra medarbetare på byggsidan.

Behöver du hjälp med installation löser vi självklart det. En trygghet för dig som kund är att vi på leverans- och installationssidan använder egen yrkesutbildad personal.

Se vår film om Elon Business

I klippet intill träffar du några av våra medarbetare samt vår kund Jonas som berättar hur det är att jobba med oss.

– Det underlättar väldigt mycket för mig i min arbetsroll att kunna komma in klockan sju när min arbetsdag faktiskt börjar, i stället för att behöva hämta materialet kvällen innan. Personalen här är dessutom riktigt trevliga och serviceinriktade.

Jonas Mattson, Fastighetsskötare

Vilka slags företag anlitar Elon Business?

Alla. Men för olika saker.

Byggföretagen och fastighetsutvecklarna behöver vitvaror och i det arbetet är vi en trygg partner i projekt som vanligen spänner över flera år. Våra byggsäljare har en detaljkunskap i projekthantering och våra kunders vardag.

Andra företag behöver snabbt komplettera arbetsplatsen med vitvaror eller kök. Vi stämmer alltid av så de får rätt lösning efter deras behov. I många fall kan de hämta hem varan direkt. De kan förstås också handla snabbt och smidigt via elon.se och få tillgång till ett av Sveriges absolut största sortiment uppbackat av ett massivt centrallager. Det är en stor styrka.

Kontakta en av våra businessmedarbetare för att prata om hur vi kan stötta dig i din verksamhet.

Bygg & Förvaltning

013 – 495 74 90

Ta hjälp av våra experter

Jessica Lindblom
Objektansvarig / B2B
jessica.coldman@elon.se

Michael Gidlöf
Bygg & Förvaltning
michael.coldman@elon.se

Torbjörn Erlandsson
Bygg & Förvaltning
torbjorn.coldman@elon.se

Mathias Morén
Ljud & Bild
mathias.moren@elon.se

Joachim Ahlberg
Telekom & Växeltelefoni
joachim.ahlberg@elon.se