BADRUM

Badrumsdrömmar!

När vi inreder ert nya badrum tänker vi på helheten. Designen ska passa er bostad och personliga smak. Vi guidar er igenom hela processen från skiss till monterat och klart. Vi på Elon Coldman vill att du ska känna personligt engagemang och trygghet hela vägen.
Tveka inte på att höra av er till oss!

 • INR - Grand Solid

  Grand är vår rymligaste möbelserie och bjuder på det bästa av funktion och kvalitet med stora valmöjligheter både på utsidan och insidan. Den släta Solid-luckan till de innanförliggande lådorna skapar ett symmetriskt uttryck med raka linjer mellan lådor och gavlar. Grand Solid tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

 • INR - Air Wood 160 Natural

  Air Wood är vår mest genomarbetade möbel och lika äkta som den ser ut. Sin starka identitet och äkta uttryck får den tack vare detaljerna i massiv ek och den fackindelade innerlådan som gömmer sig bakom den hela fronten. Det mattlackerade ekfanéret har obehandlad känsla där träets naturliga skiftningar gör möbeln än vackrare över tid. Välj mellan flera vackra, äkta ekfanér, alla med vår unika ytbehandling TX Top Extreme™.

 • INR

  Svensktillverkade kommoder med tvättställ av högsta kvalitet i skandinavisk design och med gott om smarta funktioner och tillval.

 • Haven Badrum

  I Oskarström i Halland skapar svenska Haven kommoder, tvättställ, speglar, underskåp och högskåp. Möblerna görs i mjuka färger med ursprung i japansk och skandinavisk designtradition.

 • INR - Handdukstorkar Line

  Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i två varianter och upptäck hur formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Matcha med krokar i samma serie.

 • Svedbergs - Epos

  Du kan aldrig få nog av förvaring, men med Epos tar vi det ett steg längre. På hundramöblerna kan du välja en eller två lådor. Men det riktigt smarta är sidoförvaringen. På framsidan är det öppen förvaring, till exempel för några riktigt snygga spaprodukter. Baktill, med öppningen åt sidan, kan du förvara sådant du kanske inte vill visa upp lika mycket.

 • Haven - spegel

  Tillsammans med Note designstudio har Haven tagit fram en spegel som kommer att fånga blickarna i varje badrum. M3 är en tätare variant anpassad till de olika bredderna på Havens möbler, men med samma behagliga ljus.

 • HAVEN

  En utsökt möbel med ärliga material. Alltid i äkta trä och miljövänlig ytbehadlning. Gör ditt val mellan Italienskt porslin eller Italiensk kalksten som topp på möbeln. En skönhet med innanför liggande lucka och grepplist i massivt trä.

 • Nordhem

  Badkar - Asymmetriskt badkar med dubbel rygglutning. Torekov tillverkas i standardakryl eller Nordurit®-förstärkt akryl. Finns i två storlekar samt höger- och vänsterplacering. Handdukstork- Med Tjolöholm har vår produktdesigner kombinerat styrkorna från den horisontella och vertikala handdukstorken. Denna unika modell erbjuder flera möjligheter, här kan du både hänga och vika handdukarna på ett snyggt och enkelt sätt.

 • INR BY PRIMY

  Stilrena och funktionella tvättställsblandare och tillbehör för badrum i vackra, hållbara finishar som matchar våra badrumsmöbler.

 • INR - Viskan Shade

  Designidén bakom Viskan Shade är en modern take på den klassiska ramluckan. Runt lådfronterna sitter en smäcker ram som sätter karaktär genom det svaga skuggspelet som uppstår när ljuset faller på. Serien tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

 • Svedbergs - Forma Sans

  Möbelserien Forma som introducerades för några år sedan har blivit väldigt omtyckt. Frågar du oss beror det på den tidlösa formgivningen, det är en möbel som är enkel att tycka om och som skapar lugn och harmoni. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats och allt annat som du vill inreda badrummet med.

 • Svedbergs - Forma Plan

  Gillar du formgivningen kommer du att älska valmöjligheterna med Forma. Du bestämmer stil genom ditt val av fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Lådfronter med integrerade handtag är en av nyheterna i år

 • Svedbergs -Forma Dekor - Gör lite som du vill

  Forma passar i de flesta badrum, stort som litet, eftersom flexibiliteten är hög. Kort och gott, du kan mixa och matcha lite som du vill. Vi står för möjligheterna och du för fantasin. Välj mellan olika fronter, färger, tvättställ, blandare och handtag. Det mesta ingår, men genom några enkla tillval kan du höja den personliga stilen ytterligare.

Badrumsinredare

Frågor eller funderingar?
Ta hjälp av våra experter, hör av dig här!