KÖK

Välkomna att inspireras i vår nya köksutställning!

Här presenterar vi kök i 13 olika miljöer och stilar, med produkter från såväl Nordanro som Lidhults. Våra duktiga köksinredare guidar er från idé till färdigmonterat kök.

Precis som att du och jag är olika, är även våra hem olika. Nordanro erbjuder ett brett sortiment av kök och förvaring för att passa alla människor, alla hem och alla plånböcker. Nordanro är smart, praktiskt och anpassningsbart. För dig, mig och alla vi håller kärt.

 • Köket som bjuder in / Kök - Ramprofil 776

  Det här är Nordanroköket som utstrålar gemenskap. Dess praktiska bänkskivor, utdragbara skafferi och rymliga lådor gör att köket är lätt att se efter. Köksluckornas gröna färg är inte bara en fröjd för ögat, utan även lugnande och familjär.

 • Stilrent kök, fritt från fingeravtryck / Kök - EasyTouch 961

  Oavsett om det är godis- eller såskladdiga fingrar som tar i kökets ultramatta ytor, förblir de rena och fria från fingeravtryck. Detta tack vare Nordanros Easytouch koncept med anti-fingerprints. Känns inte svart som rätt färg för dig? Inga problem! Köket kommer i fyra olika färger.

 • Både praktisk och snygg

  Förutom att en svart diskho är både modern och snygg, så är den även praktiskt. Den svarta färgen gör att diskhon inte missfärgas lika lätt. Med sin avskalade och stilrena design passar Nordanros svarta diskho tillsammans med både trä- och stenskiva.

 • Det klassiska grå - Kök Arkitekt 16

  Ett grått kök är både modernt och stilfullt, samtidigt som det är lika klassiskt som ett kök i vitt. Den milda färgen går aldrig ur tiden och skapar ett lyxigt intryck tillsammans med Nordanros köksluckor med raka linjer. Även ett kök av mindre storlek kan upplevas som luftigt och inbjudande med hjälp av genomtänkt planering av design.

 • Skapa mer yta

  Med hjälp av en Nordanros hörnformad bänkskiva kan du nyttja mer av köksutrymmet och skapa en större arbetsyta. Om du även väljer att integrera vitvaror i köksinredningen upplevs köket mer rymligt.

 • Kök - Arkitekt 16

  Dessa högblanka och ljusa köksluckor från Nordanro skapar en ren och modern känsla. Kökets öppna L-form bjuder in till umgänge och suddar ut gränserna mellan köket och resterande rum. Med rätt planering kan även mindre kök upplevas som luftiga och erbjuda rymliga bänkytor.

 • Kök - Modern 341

  Köksluckornas sidengrå ton skapar en uppfattning av lyx och kontrasten mellan det ljusa och det mörka ger rena och stilfulla linjer. I detta Nordanrokök möts modernt och klassiskt i såväl känsla som köksinredning. Det stilrena uttrycket bjuder in till att låta kreativiteten flöda.

 • Kök - Land 70

  Kliv in i köket som aldrig går ur tiden. Nordanros klassiska ramluckor med innerprofil har en diskret färg som gör dem lika smakfulla som de är praktiska. Köket upplevs ombonat och de inbyggda vitvarorna skapar ett luftigt utrymme som gjort för umgänge.

 • Skapa kontraster

  Skapa ett imponerade intryck av ditt kök med en bänkskiva av vit marmor. Materialet är stilrent och kan antingen kombineras med det moderna köket för ett mer intresseväckande utseende, eller med det klassiska köket för att skapa stilrena linjer. Den vita marmorn från Nordanro är inte bara snygg att se på, utan även lätt att hålla ren

 • Ordning i lådorna

  Nordanro erbjuder en mängd olika lösningar för dig som vill ha ordning och reda i dina kökslådor. Förvaring för alltifrån bestick och saxar, till plastpåsar och kryddor – självklart i snygg design. Lådinredningen kommer i flera olika utföranden och du kan välja mellan materialen plast, trä eller en kombination av dem båda.

Drömmer du om ett traditionellt kök eller ett modernt badrum? Eller är du helt enkelt nyfiken på någonting nytt? Lidhults designar och producerar inredningar för kök, bad och förvaring – allt efter dina drömmar och önskemål. Tillsammans med Lidhults kan du anpassa, ändra och förfina sortimentet precis som du vill ha det.

 • Mässingsdetaljer och toner av grått

  Ett kök i grått slår aldrig fel, vare sig det är en mörkare eller ljusare nyans. Dessa mörkgrå köksluckor från Lidhults skapar raka linjer och tydliga kontraster mot den ljusa bänkskivan i sten. Genom att använda mässingsdetaljer får köket ett mjukt och inbjudande intryck.

 • Skapa kontraster

  Genom att blanda mörka och ljusa nyanser skapas vackra kontraster och fina linjer. Detta Lidhultskök upplevs såväl modernt och kaxigt som klassiskt och stilrent. Köksinredningens breda luckor ger ett pampigt intryck och den rejäla köksön skapar inte bara större arbetsyta utan bjuder även in till umgänge.

 • Mer mässing i köken

  Mässingsdetaljer tillsammans med en bänkskiva i ljus sten skapar ett stilrent kök, oavsett färg på köksluckor. Genom att välja Lidhults köksinredning i mässing istället för rostfritt stål bryter man den traditionella stilen och sätter en mer unik prägel på sitt kök.

 • Enkelt och traditionellt

  Det traditionella köket som aldrig slår fel. I sin enkelhet är detta kök från Lidhults stilrent och funktionellt, och den milda färgen skapar ett fridfullt intryck.

Frågor eller funderingar?
Ta hjälp av våra experter, hör av dig här!